Menu

O poveste de succes sexual pe care nu o vei crede niciodată

Cele mai populare filme sexy din istorie

Fiecare din aceste filme constau din puncte de referinta momente in cinema - minute realizat utilizarea lui pentru a provoca, titilati, si, de asemenea pentru a apasati limitele.

Era 1964 cand Inalta Curte Justitia Potter Stewart notoriu s-a pronuntat versus o obscenitate instanta interzicere The Lovers a lui Louis Malle , folosire ultimul definitie a pornografiei: "recunosc cand il vad." Erotica traieste mult mai mult puternic la acel nivel de subiectivitate, precum si pe film, evalueaza externe limitari ale obscuritate - mult sa se asigure ca am s-ar putea nu de asemenea stiu cand il vedem. Multe povesti despre sexuale treziri incepe cu un comun sarut sau imbratisare; o prelungita priveliste intre doua caractere niciodata insemnat a fi unul cu celalalt; o tiv sau un articol de imbracaminte cateva mai sus, sau mai scurt, decat identificat in un vizualizator viata de zi cu zi; precum si chiar un accentuat cuvant sau fraza semnificatie nespus, chiar neplanificat semnificatie. Si cu siguranta, in unele cazuri este aparent suficient ca toata lumea notificari, atunci cand o stea sau actrita dezvaluie toate, se confrunta cu o scena partener sau replica afectiune sub pitoresc, delicios iluminare.

Toate din ceea ce inseamna afirma ca alegerea cel mai bun senzual filme se simte cu adevarat un pic ca descifrare un test Rorschach al unui scriitor foarte propriu pofte de mancare si interese. Datorita faptului ca filme nu doar document legat de sex precum si romantic vise, le descopera. Cantitatea de cinefili vizionat, stare, un adolescent amuzant unde sunt primul preferat stea a aparut in un bikini, aplicat ruj sau a aparut la un patinoar aratand ca cu personificare a destinatiei? Sau s-au trezit gandindu-se despre o lingere de buze sau atingere de degete dupa o scena in care 2 personaje pur si simplu curatat corpurile celuilalt? Erotica este, din nou, foarte subiectiva. Prin urmare, aceasta lista de verificare colecteaza cateva dintre reperul momente captate pe film , cele care au atins subiecte anterior luate in considerare tabu, prezentate si, de asemenea actor sau starlet in un rol care satisfacut sau schimbat piata tinta asteptari, sau pur si simplu inregistrat momente de eleganta, pasiune sau sexualitate in provocator, incitant sau transcendent metode. Unele sunt amuzante. Unele poate un pic infricosator. Altii insamantati cu pericol, remuscari, intristat, sau irepresionabil omenire. Totusi fiecare dintre ele sunt mai mult decat un pic cald.

Last Tango in Paris (1972

The Conformist de Bernardo Bertolucci a esuat pentru a face aceasta lista de verificare numai prin central stil - si anume, ca privat nevoie continua sa fie supus, ignorat sau eclipsat de politic responsabilitate, daca nu de asemenea emotional si, de asemenea, fizic suprimare. Cu toate acestea doi ani mai tarziu, regizorul a distribuit unul dintre unul dintre filme pentru adulti cei mai bine-cunoscuti actori in lume a descrie un opus scenariu - un barbat atat de asaltat de dezastru ca poate doar pleca direct in sexual rautate. disputa cu privire la scena „untului” precum si vedeta Caracterizarea experientei de Maria Schneider (a scenei cu scenariu de sex simulat, ea a spus „M-am intr-adevar simtit putin violata”), va, si poate ar trebui, absolut nuanta cum se vede performantele precum si film in intregime.

Emmanuelle 2 (1975)

Doar Emmanuelle de Jaeckin si, loturi de omonim copicats precum si imitatori (varsare litere in numele ei, cum ar fi articole din imbracaminte) creat o globala traditie din erotica anilor 1970 unde bogati tinere calatorit lume, dormit cu minunat, confidential insotitori si au pacalit tabuurile din asa-numitul "potrivit" societate. Dar, chiar daca confesionalul roman pe care se bazeaza acest flagship franchise business nu compus de actual Emmanuelle Arsan totusi ei partener, Emmanuelle 2 (subtitrat Bucuriile de o femeie) oferit titlul personalitate agentie si imputernicire, spre deosebire de practic oricare dintre celelalte alte rate, constand din initial pelicula.

The Hunger (1983)

Doar la un an dupa ce Paul Schrader a redenumit Pisica pentru animale de companie Persoane fizice a lui Jacques Tourneur ca legata de sex pentru post-disco perioada Tony Scott si-a facut lansarea in regie cu aceasta idila incarcata sexual de, bine, cea mai atractive vampir pereche din infinit (David Bowie si Catherine Deneuve) incercand sa faciliteze mostenirea, precum si durabilitate, intr-o perioada de stiinta, precum si abundenta. Scott creste design la unsprezece pe masura ce portretizeaza Miriam (Deneuve) gasind ​​confort in bratele omului de stiinta Sarah Roberts (Susan Sarandon) in timp ce John (Bowie) cauta un tratament pentru decrepitudinea sa avanseaza.

9 ½ Weeks (1986)

O mare parte din filmografia lui Adrian Lyne este consta din erotica incarcata povesti, nu toate la fel de eficiente una ca cealalta dar o multime de ele unic si gandite in propriul metoda. (Lui ajustare Lolita, ptexemplu, este, in opinia mea, o remarcabila adaptare a cartii lui Nabokov.) 9 1/2 saptamani, urmarirea sa la Flashdance se simte cu adevarat practic pietonal de contemporan cerinte, inca gender roleplay jocuri video, sex sexual in public, si, de asemenea folosind mancarea ca afrodiziac erau toate in principal noutati, cel putin in mainstream cinematograf, cand Lyne ilustrat aceste spectacol Kim Basinger precum si Mickey Rourke.

The Piano (1993)

Jane Campion a compus si ghidat acest remarcabil film referitor un mut Scotiana numita Ada (Holly Seeker) oferita in casatorie cu un frontierist din Noua Zeelanda (Sam Neill) doar la cedati unui padurar numit Baines (Harvey Keitel) angajat pentru a furniza munca de zi. Ceea ce incepe ca o idila de servitute pentru aceasta doamna vine sa fie o calatorie de imputernicire ca Baines trateaza cu Ada, initial pentru pianul ei, precum si mai tarziu, pentru afectiune fizica care se transforma in mult mai profunda si, de asemenea mult mai mult profund dragoste.

Lucia si sexul

Scriitorul regizor Julio Medem dezvoltat aceasta poveste despre anterior si, existent, sex precum si dragoste, claritate, si complicatie intre Lucia (Paz Vega), iubitul ei Lorenzo (Tristan Ulloa), si, evenimentele - numeroase legat de sex sau legat de sex - acela specificati lor parteneriat. Lucia Vega isi asuma sarcina in parteneriatul totusi exista reciprocitate adevarata, deoarece acestea dau reciproc satisfactie, gasirea reciproca a corpurilor ca o chestiune a memoriei tesut muscular fara joc de cuvinte planificat precum si crearea minute pivot pentru viata lor psihologica.

Go Back

Comment

Blog Search

Blog Archive

Comments

There are currently no blog comments.